SHOOSTER

SHOOSTER OUTLET

Informacije:

Sv. Leopolda Mandića 17, Dugopolje

Radno vrijeme:

PON – SUB: 9.00 – 20.00
NED: 10.00 – 18.00

Kontakt:

tel: 021/56 65 50
Katapult Outlet

Shooster je Vaš omiljeni “sneaker store” koji donosi trendove i predstavlja premium modele najboljih svjetskih brandova. Naši djelatnici su stručnjaci u svojem poslu i savjetima vam mogu pomoći kod odabira.

Naš cilj je promocija “sneaker” kulture u Hrvatskoj kao i postavljanje urbanih trendova. Naša želja je biti dom najboljih “sneakera”!

Provjerite našu ponudu brojnih i atraktivnih modela obuće i kapa iz najnovijih kolekcija poznatih marki  Timberland, Nike, Converse, Adidas, Supra, DC, Vans, Air Jordan, Asics, Reebok, K1X, Skechers, KSwiss, New Era i Mitchell & Ness…

Shooster trgovine nalaze se u svim većim hrvatskim gradovima: Zagreb, Split, Osijek, Karlovac, Koprivnica, Rijeka, Pula, Varaždin, Zaprešić, Slavonski Brod. Potražite nas u velikim trgovačkim centrima kao što su City Center One, Arena centar, Portanova, West gate, City Colosseum, Centar Cvjetni.

Ako više volite kupovati iz udobnosti svoga doma tu je i Shooster webshop sa svim najnovijim kolekcijama i modelima iz naše ponude. Odaberite što Vas zanima, ubacite u košaricu i u roku do sedam dana na kućni prag dolazi paket s novim Članom Vaše kolekcije.

SHOOSTER OUTLET GALERIJA