Regatta outlet

REGATTA OUTLET

Informacije:

Sv. Leopolda Mandića 17, Dugopolje

Radno vrijeme:

PON – SUB: 9 – 20.00 SATI; NED: 10 – 18 SATI

Kontakt:

Regatta je najprodavaniji britanski outdoor brand, nastao 1981.g. sa sjedištem u Manchesteru. U svom programu držimo jakne, hlače, fliseve, majice, cipele, camping opremu (šatori, vreće, pribor), opremu za planinarenje (štapove, gamaše), ski program.

Sve za Vaš boravak u prirodi.

Kada je naša pustolovina započela bilo nas je samo 12. Bila je 1981.

U ono je vrijeme outdoor bio povezan s neustrašivim istraživačima. No mi smo samo htjeli otvoriti vrata i zabavljati se. A htjeli smo i da se svi drugi mogu zabavljati s nama u prirodi.

Stoga smo napravili odlične proizvode koje si ljudi mogu priuštiti, odjeću koja će ih potaknuti da idu van i uživaju u svježem zraku bez da moraju brinuti koliko će ih to koštati. To je još uvijek ono što nam je bitno.

A to je i još uvijek ono što radimo. Još uvijek smišljamo nove načine, kako da pomognemo ljudima, još uvijek pronalazimo inspiraciju u velikim outdoor prostranstvima i još uvijek smo tu za vas kad nas zatrebate.

A to je još uvijek ono što je bitno svim šetačima, planinarima, biciklistima, vrtlarima, šetačima psa, multi-tasking mama, ljubiteljima kampiranja i piknika, djeci koja se loptaju i tatama koji stoje uz nogometna igrališta, istraživačima novih gradova, posjetiteljima plaža, djeci, koja obožavaju lokve i svima drugima kojima smo pomogli da krenu u vlastitu avanturu.

Bilo nas je dvanaest .Danas nas ima više milijuna.

For every Adventure

REGATTA GALERIJA