EUROPA 92

EUROPA 92 OUTLET

Informacije:

Sv. Leopolda Mandića 17, Dugopolje

Radno vrijeme:

PON – SUB: 9.00 – 20.00 SAT
NED: 10.00 – 18.00

Kontakt:

telefon. 021 / 656 – 051

Europa92 je već 30 godina broj 1 multibrand maloprodajni lanac trgovina najvećih i najkvalitetnijih jeans brandova u svijetu. S 40 multibrand i monobrand poslovnica Europa92 nalazi se u svakom većem gradu u Hrvatskoj i Sloveniji, te donosi pomno odabranu selekciju jeans i modnih brendova.

Europa92 je puno više od samo modne trgovine – ona je mjesto gdje je u fokusu kupac, njegovo uzbuđenje i zadovoljstvo. Vrhunskom uslugom naših Jeans eksperata i ponudom najkvalitetnijih jeans brendova želimo stvoriti jedinstveni osjećaj kupnje, zadovoljiti potrebe kupaca, te olakšati odabir i kupnju jeansa.

Fokus i snaga tvrtke su naši Jeans Experti, te pomno odabrana ponuda jeans brendova kao što su: Levi’s, Mustang, Wrangler, Lee, LTB, Petrol Jeans i Salsa Jeans ali i modnih brendova poput kultne Scotch&Sode te ponuda modnog brenda hrvatskog dizajna i proizvodnje – AD Twenty.

Misija Europe92 je pružiti jedinstven doživljaj kupnje vrhunskom uslugom i ponudom najkvalitetnijih jeans brandova. Naši Jeans Experti su maksimalno posvećeni zadovoljiti potrebe kupca te olakšati odabir i kupnju jeansa.

Vizija nam je biti najpoželjnije mjesto za kupnju jeansa svim generacijama. Svoja ostvarenja u ovim nastojanjima okrunili smo i brojnim nagradama, poput Zlatne Kune, Gazele, Zlatne bilance te certifikata Superbrands, Icertias, AAA Bisnode te Family choice award.

Osim velikog izbora ženskog i muškog jeansa u našim trgovinama pronaći ćete i veliki izbor ženskih i muških košulja, majica, haljina, suknji, sakoa, jakni, cipela, muškog i ženskog donjeg rublja te izuzetno bogata kolekcija modnih dodataka i nakita – ukratko sve što vam treba za ležeran i moderan izgled pronaći ćete na jednom mjestu.

Pratite nas na facebooku, instagramu, twitteru i you tubeu.

EUROPA 92 GALERIJA