babycenter

Informacije:

Sv. Leopolda Mandića 17, Dugopolje

Radno vrijeme:

PON – SUB: 9.00 – 20.30 SAT
NED: 10.00 – 18.00

Kontakt: 091 2601 025

hr11.dugopolje@babycenter.hr

Baby Center vodeći je  lanac maloprodajnih trgovina s konceptom »sve na jednom mjestu« za buduće roditelje, bebe i djecu do 8 godina. U Baby Centru želimo pažljivim izborom kreativnih i kvalitetnih proizvoda, predanom i angažiranom uslugom kao i edukacijom i savjetovanjem biti potpora roditeljima, kako bi oni bili još bolja potpora svojoj djeci.

Kupci u Baby Center  trgovinama mogu izabrati između vrhunskih kolica, autosjedalica i druge opreme za bebe, najkvalitetnijih pomagala za bebe i majke, široki asortiman igračka, odjeće, obuće i namještaja za dječje sobice. Pažljivim odabirom asortimana potičemo potencijale, kreativan i zdrav razvoj djece te nudimo potpun izbor kvalitetnih i sigurnih proizvoda kojima želimo omogućiti sretno, sigurno i zaigrano djetinjstvo. Posebnu pažnju poklanjamo našim članovima Baby Center kluba za koje kreiramo posebne promocije i aktivnosti kako bi kvalitetni proizvodi bili što dostupniji.

Više informacija možet epronaći na www.babycenter.hr, pišite nam na info@babycenter.hr ili nas nazovite na besplatni broj telefona 0800 913 013.